Sacosa tip Maieu Sacosa tip Bananas Sacosa cu Maner Aplicat

Fabricate din folie HDPE, prelucrata prin embosare, ofera un aspect deosebit dar mai ales rezistenta datorata microreliefului din textura foliei.

Cu intaritura la maner, se realizeaza din polietilena de inalta, medie sau joasa densitate, conform cerintelor dumneavoastra

Sunt cele mai elegante sacose personalizate. Acestea sunt mai rar intalnite datorita dificultatii tehnice de realizare insa se evidentiaza usor fiind un plus de imagine pentru companiile care aleg sa le foloseasca.

Sample Data-Articles

 

South East International Group S.R.L.

 

Reg. Com.: J09/202/2014    

 

CIF.: RO 33002890

 

Adresa: Sos. Ramnicu Sarat nr. 88, Braila

 

Tel: 0720.534.505

 

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Sacosele tip “Maieu” fabricate din folie HDPE, prelucrata prin embosare, ofera un aspect deosebit dar mai ales rezistenta datorata microreliefului din textura foliei. Rezistenta unei sacose HDPE este cu 50% mai mare decat cea a unei sacose similare ca marime, realizata din folie neteda simpla si neprelucrata. Realizam sacose de acest tip, personalizate conform cererii clientului. Personalizarea sacosei se face conform cerintelor clientului, pe una sau ambele fete, in maxim 6 culori.
Dimensiuni:
De la 23x35cm pana la 40x60cm

Sacosele tip “Banana” cu intaritura la maner, se realizeaza din polietilena de inalta, medie sau joasa densitate, conform cerintelor dumneavoastra. Sacosa are stralucire si durabilitate, fara deformare orizontala sau verticala. Personalizarea sacosei se face conform cererii clientului, pe una sau ambele fete, in maxim 6 culori.
Dimensiuni:
De la 22x30cm pana la 50x51cm

Sacosele cu maner aplicat (cu torti) sunt cele mai elegante sacose personalizate. Acestea sunt mai rar intalnite datorita dificultatii tehnice de realizare insa se evidentiaza usor fiind un plus de imagine pentru companiile care aleg sa le foloseasca. Sacosa cu maner aplicat intra in categoria obiectelor promotionale foarte apreciate. Sunt apreciate in general de segmentul detinatorilor de magazine care se adreseaza la randul lor categoriilor medii si superioare de consumatori, in special textile, electronice sau expozanti la evenimente speciale (targuri, expozitii sau simpozioane). Pentru rezistenta, acest tip de sacosa este prevazut la maner cu intaritura dubla termosudata.
Dimensiuni:
De la 35x55cm pana la 40x50cm

SEIG - fondata in anul 2014, este unul dintre cei mai mari producatori de sacose personalizate din Romania.


SEIG a devenit cunoscuta pentru consecventa cu care aseaza clientul in centrul tuturor afacerilor sale, oferindu-i mereu produse de calitate, pe masura nevoilor sale.


Pentru a reusi sa ramana lider pe o piata atat de competitiva ca cea romaneasca, SEIG si-a propus sa faca acest lucru nu doar din punctul de vedere al numarului de clienti, dar si din punctul de vedere al ofertei. Aceasta se traduce prin oferirea de produse de calitate excelenta si oferte irezistibile pentru clientii nos

 

Principali nostri parteneri:

 

 

   SEIG - fondata in anul 2014, este unul dintre cei mai mari producatori de sacose personalizate din Romania.


   SEIG a devenit cunoscuta pentru consecventa cu care aseaza clientul in centrul tuturor afacerilor sale, oferindu-i mereu produse de calitate, pe masura nevoilor sale.


   Pentru a reusi sa ramana lider pe o piata atat de competitiva ca cea romaneasca, SEIG si-a propus sa faca acest lucru nu doar din punctul de vedere al numarului de clienti, dar si din punctul de vedere al ofertei. Aceasta se traduce prin oferirea de produse de calitate excelenta si oferte irezistibile pentru clientii nostri.


   Produsele SEIG sunt realizate din materii prime de o calitate superioara importata de la liderii mondiali (Basel, Dow Chemical, Sabic, TVK), netoxice si reciclabile.


   Cu o vasta experienta in relatia cu clientii stim ca livrarea trebuie sa fie cea mai rapida si de aceea dispunem de o retea nationala de desfacere prin care livrarea se face in cei mai rapizi timpi la destinatia specificata gratuit. Detinem flota auto proprie cat si contracte de curierat cu cele mai importante companii din domeniu astfel incat ne ridicam la cele mai inalte cerinte ale clientilor privind transportul si logistica.

Principali nostri parteneri:

 

Go to top
JSN Gruve 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework